Husligheter

Ett hjärta av polaroider

Enkelt och effektfullt!

Enkelt och effektfullt!

F ör fem-sex år sedan, när jag jobbade på tidningen Plaza Kvinna, så var ena väggen inne på layoutavdelningen täckt med polaroider. De hade tagits på olika fester, plåtningar, möten eller bara en vanlig dag på redaktionen. Jag gillade den där väggen och jag gillar det här polaroidhjärtat som jag just hittade hos Emma – och detta är ju betydligt prydligare än Plazas hullerombuller-vägg. Nu när Polaroidfilmen återuppstår (och en ny kamera släpps) går den ju faktiskt att fixa själv också!

Translation: Five or six years ago I just to work at a magazine called Plaza Kvinna, and one of the walls in the layout department was covered in Polaroids. This is much neater and more decorative, even though I really liked the messy layout wall as well.

Kommentera

Kommentera

Åååå vad snyggt det är! Har funderat på att fixa det där i arbetsrummet!

Hoppas du får en fin söndag!
Jannice

Jannice http://blogg.addsimplicity.se 28 februari, 2010 11:16 /

Svara

Läckert!

Rebecca http://www.rebelform.se 1 mars, 2010 03:06 /

Svara