Min bok: Dagens Outfit

11 mars, 2010 22 kommentarer
Books / Böcker / News / Aktuellt / On my wish list / Önskas

Annonsen laddas.

Omslaget till boken som kommer i slutet på april.
Omslaget till boken som kommer i slutet på april.

A tt gå runt och hålla tyst om saker är ju ganska tråkigt, så det här känns skönt att få berätta:
Minns ni att jag nämnde att jag fått kontrakt på en rolig grej som då var hemlig i det här inlägget? Nu kan jag berätta! Jag har under vintern skrivit en bok – inte om inredning förvisso men om bloggar, så lite intressant kan det kanske vara för er. Jag har ju jobbat med bloggvärlden ganska intensivt under några år när jag var chefredaktör på tidningen och sajten Modette och då föddes idén till den här boken, som fick namnet Dagens Outfit – och andra inlägg i modebloggsdebatten. Idag fick jag bilder på det färdiga omslaget, så det kändes som en bra dag att berätta på! (Skarpögda Stockholmare som Benita upptäckte dock detta för över en månad sedan när Metro berättade om boken och angav helt fel lanseringsdag…boken kommer i slutet på april!)

För de av er som vill veta lite mer kan ni kika in på min andra blogg Dagens Outfit som blev offentlig igår, och som handlar om boken och om modebloggsdebatten i allmänhet. Och puh vad skönt att jag (snart) har fått ur mig den där boken, det är liksom en grej man drömmer om som journalist!

Translation: I have written a book about fashion blogs called ”Today’s outfit”, which will be released in late April (only in Swedish). Today I got to see the final cover, and it felt like the perfect day to tell you guys all about it!