soxbo-4

Dubbelfråga

Maria/Husligheter
Läcker målning av Page H Laughlin (som inte har nåt att göra med inlägget, men bildlösa inlägg är ju en dödssynd!).

Läcker målning av Page H Laughlin (som inte har nåt att göra med inlägget, men bildlösa inlägg är ju en dödssynd!).

J ag har ju begåvats med synnerligen smarta läsare, det har jag fått klart för mig genom alla mail som trillat in det senaste året. Och nu tänkte jag helt fräckt utnyttja det genom att fråga er om råd:

  1. Ni som river ur fina sidor/bilder ur magasin – vad gör ni med alla riv? Just nu förvaras de bara i struliga buntar här hemma och jag antar att man kan sätta in dem i pärmar eller så men jag känner att jag skulle vilja ha en smart plan innan jag sätter igång. Någon av er som har löst rivdilemmat på ett smart sätt?
  2. Mina fina, fina Penguinmuggar börjar bli missfärgade av allt chaite jag häller i mig. Finns det överhuvudtaget något husmorsknep (eller dundermedel) som rår på sånt?

Translation: I have two dilemmas – I don’t know what to do with all the  pages I’ve torn from magazines, and my favourite tea cups are getting miscoloured of all the tea I’m drinking. What to do?