Husligheter 1 år: Vinn sällskapsspel!

21 april, 2010 14 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Vinn härliga Stockholmsspelet!
Vinn härliga Stockholmsspelet!

X

tra roligt tycker jag det är att få lotta ut saker i samarbete med Grandpa – en av mina favoritaffärer tack vare blandningen av mode, prylar och gamla möbler. Så som den tredje jubileumstävlingen står därför ett Stockholmsspel från just Grandpa, värt 499 kr, på spel (haha). För att vinna ska du kort och gott svara på frågan:

På vilken adress hittar du Grandpas nyöppnade Göteborgsbutik?

Skriv svaret i en kommentar och ange också vilken din favoritplats i Stockholm är (och om du aldrig varit i Stockholm är det fritt fram att hitta på!) – senast nästa onsdag vid midnatt vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Translation: Giveaway time – only for Swedes though!

Skriv en kommentar

*

14 kommentarer

Grandpas butik i Göteborg ligger på Vallgatan 3.

Mitt favoritställe i Stockholm är utan tvekan Hammarbybacken, älskar att kunna åka skidor så nära city!

Grandpas butik i Göteborg ligger på Vallgatan 3.

Min favoritplats i Stockholm är gamla stan, stans mysigaste område enligt mig! älskar att äta ute på restaurang där. 🙂

Butiken i Göteborg ligger på Vallgatan 3, och som favoritplats i Stockholm får jag nog säga den fantastiska skärgården. Specifikt, va?!

Hej!
Grandpas butik i Göteborg ligger på Vallgatan 3.

Min favoritplats i Stockholm är självklart hemma i mitt vardagsrum som nu är inrett precis efter egen smak. There’s no place like home! Annars är Fredhällsklipporna en varm vårkväll i solnedgång svårslaget!

1. vallgatan 3

2. Min favoritplat i Stockholm är vinterviken. Det är så ljuvligt att ta med sig hunden och promenera runt vinterviken en alldeles lagom varm vårdag och avsluta med en lite fika i solen på trädgårdscaféet.

vallgatan 3!

favvostället blir Sivletto på malmgårdsv 16-18. retrostuk på allt; prylar, crewet, kunder, kläder, cafeet, frisörerna, å för att inte tala om musiken å lokalen tjohoo : ) synd bara att det ligger 100 mil härifrån…

Vallgatan 3!

Min favoritplats är en klippa på Långholmen på sommaren (med picknick, rosévin och fint sällskap).

Utanför stan är det definitivt Årsta havsbad, en badort från 1930-talet (ta pendeltåget till Västerhaninge och sedan buss 846 till Årsta havsbad).

På vintern att åka skridskor på Källtorpssjön vid Hellasgården, där man kan gå in i caféet i den gamla timmerstugan och sitta framför den stora brasan med våfflor och varm choklad!

Butiken ligger på Vallgatan 3..
Favoritplats är svårt, men jag var ute i saltsjöbaden med några vänner (första och enda gången) en sen sommarkväll, god mat och dryck och fantastisk sällskap. och så himla vackert.

Hejhej!
Svaret på frågan är Vallgatan tre!

Min favoritplats i Sthlm är faktiskt Drottningsholm, som ligger en bit utanför Sthlms centrum. Att ta en cykeltur eller helst en biltur med öppet tak 🙂 är helt underbart sommartid!
Vacker natur och lugn atmosfär med många fina byggnader och saker och titta på. Ta en paus och sätt dig vid klipporna med en picnickorg och ha Kungafamiljen som granne! Det är mitt tips!

Gradnpa har öppnat på Vallgatan 3!

Min senaste favoritplats i Stockholm är i min nya lägenhet på Gärdet! Ska flytta in den här veckan och håller på att renovera för fullt, men trivs redan nu i slipdammet! 🙂
Bland de mer publika favoritplatserna är Stockholms city, under julikvällar, när hela stan är borta på semester. Att gå på en ekande folktom Drottninggata är en häftig känsla!

Adress: Grandpa har öppnat på Vallgatan 3.
Dingla med benen på piren vid Stadshuset en solig försommardag funkar för mig.