Husligheter

Dagens önskerum: Den där soffan

Ja, tack – packa ihop och skicka till mig bums.

Ja, tack – packa ihop och skicka till mig bums.

J ag har inte gjort några önskerum på ett bra tag nu, så jag tänkte att det var dags. Och idag baserar jag rummet dels på Vladimir Dubkos fina tavla (som jag nu vet finns hos Wonderwall), dels på en soffa jag haft svårt att glömma ända sedan jag såg den första gången. Den heter Portland och kommer märkligt nog från Marks & Spencer och den är faktiskt inte så farligt dyr för att vara en soffa men Marks & Spencer skeppar inte möbler internationellt (vilket nästan är skönt för annars hade jag kanske blivit tvungen att slå till…).

Det fina skåpet är från Lauritz, bordet hittade jag hos Karibakka, krukorna är från Svenskt Tenn och lampan från Jeremy Cole finns hos Furnish. Eames gungstol känner ni igen och kuddarna är också Eames från Circa50.

Translation: This is how I wish my living room looked right now. The sofa is an obsession of mine, I wish M&S shipped internationally.

Kommentera

Kommentera

Tittar man på de små rutorna under inlägget om tidigare önskerum ser man att din stil är väldigt tydlig: grått, grönt, brunt. Kul att man kan ha en stil men ändå lyckas komma fram till flera mycket olika önskerum..

Anna 27 april, 2010 07:45 /

Svara

Anna: Sant, åtminstone är det så just nu – det går lite i vågor. För tillfället vill jag kasta ut det mesta färgglada jag har hemma…=)

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 27 april, 2010 11:33 /

Hej, det här har inget med ditt inlägg att göra, men jag tänkte bara tacka för alla fina spotifyplaylists du knåpat ihop. Hade några enstaka men gjorde ett ryck för nån dag sen och samlade på mig alla. Fantastiskt vackra och härliga!

Lina 28 april, 2010 01:34 /

Svara

Lina: Åh, vad kul! Snart är det dags för en ny också!
[room] by sofie: Min med!
Cookie cutter: Yes, I know – I still have hard time accepting that the sofa isn’t mine… =)
Jenny: Akta dig, en vacker dag kliver jag bara in och börjar inreda!

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 29 april, 2010 11:54 /

Gillar hörnskåpet!
Skulle gärna blanda upp det med moderna möbler! Det är min favoritmix ;)

Kram Sofie

[room] by sofie http://www.roombysofie.blogspot.com 28 april, 2010 06:49 /

Svara

I’m with you on the sofa! It’s so lovely! The cushions with simple prints are nice too!

Cookie Cutter http://thecookiecutterblog.blogspot.com 29 april, 2010 04:51 /

Svara

Så. Jäkla. Fint. Du är bäst Maria! Kom och inred mitt hus why don’t you=)

Jenny 29 april, 2010 08:41 /

Svara

Åh den där soffan! Någon får gärna skicka hem den till mig med, älskar’t!

Miss Goofy http://missgoofy.wordpress.com 2 maj, 2010 11:15 /

Svara

Gillar gungstolen från Eames… en designklassiker som inte vore fel att ha dock lite dyr just nu..

//Henke

www.soffa.me http://www.soffa.me 2 maj, 2010 10:29 /

Svara

Så snyggt det blir när man blandar stilar t.ex det fina soffbordet från Karibakka i Sölvesborg. Toppen!

Gerd Hector 16 november, 2010 08:10 /

Svara