Husligheter

Minikontor!

En smart lösning för hemmakontoret.

En smart lösning för hemmakontoret.

S

marta kontorslösningar ser man relativt sällan, men den här inbyggda varianten är ju väldigt utrymmeseffektiv. Och visst, det ser lite ut som att en burk turkos färg exploderat i skåpet, men tänk samma möbel fast en smula lugnare färgsatt – visst kan det bli riktigt läckert? Framför allt är det ju skönt att kunna stänga dörren om det kreativa kaoset, synd bara att man inte får se hur skåpet ser ut på utsidan. Via CasaSugar.

Translation: Look past the manic use of turquoise and flowers – it’s a pretty smart solution for the home office! I wish I could see what it looks like with the doors closed though.

Kommentera

Kommentera

Allt det där turkosa och gulliga får det att se ut som något ur ett scrapbookingalbum (american style). Hehe. Men en fin idé om man hade haft plats för det!

SneakerKitten http://sneakerkitten.wordpress.com/ 3 maj, 2010 07:27 /

Svara

Otroligt läckert!

InneoUte-Malin http://inneoute.blogg.se 3 maj, 2010 07:59 /

Svara

Minns att du någon gång sa att du ville ha en chesterfield fåtölj men vet inte om du fick tag i någon.

Hittade en nu på blocket som kanske är intressant: http://www.blocket.se/stockholm/Soffa___Fatolj___Byra_med_Spegel_27269874.htm?ca=11&w=1

Mvh
Nathalie

Nathalie 3 maj, 2010 09:02 /

Svara

Nathalie: Åh tack! Dock är jag på jakt efter en med hög rygg, lite länsfåtöljaktig liksom. Men tack snälla för omtanken!

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 4 maj, 2010 08:31 /

Utmärkt idé, en sådan där vill jag ha genast, fast kanske i en annan färg…

Sandra http://designdelight.se/ 4 maj, 2010 08:45 /

Svara

Åh, ett sånt där kontorsskåp hade jag hemskt gärna velat ha, ett turkost!!!!! åh så fint. Just nu har jag mitt kontor/pysselrum inne i garderoben, helt i rosa, och det är inte helt illa heller, perfekt att man kan stänga undan det kreativa kaoset!

Nathalia http://www.join-the-circus.com 9 maj, 2010 07:19 /

Svara