Gah.

12 juli, 2010 11 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Fantastiskt hem till salu!
Fantastiskt hem till salu!

F

ör (minst) 5 475 000 kronor kan det här otroligt snygga hemmet (minus möblerna då) bli ditt. Och i ärlighetens namn är det framför allt möbleringen och inredningen som tilltalar mig, så det här tipset är väl framför allt tänkt som ett ”sno stilen”. Mattan gillar jag väldigt mycket, det är coolt när något gammalt och ”klassiskt” får en ny twist. Jag vet inte var denna kommer från, men ROOM har snarlika som jag fingrat på. Via Design*sponge.

Klassiska pinnstolar – snyggt!
Klassiska pinnstolar – snyggt!
Ännu en snygg matta.
Ännu en snygg matta.
Avskalat men läckert.
Avskalat men läckert.

Translation: Love this clean and stylish home (which is for sale!) in Stockholm.

Skriv en kommentar

*

11 kommentarer

Vart kan man köpa en äkta fin fårskinnspäls?? Alltså typ pläd/matta som på bilden! Inte päls som i jacka:)
Har funderat på det ett tag men vet inte var man kan hitta en äkta som är riktigt fin! Vill inte ha typ ikea version…

mimmi: Vet ej om sänggaveln är IKEA, men kolla in IKEAs utbud av sänggavlar och se om du kan hitta den. IKEAs fårskinn är fina tycker jag, men annars kan du testa Blocket, Mio eller förstås, om du har vägarna förbi till exempel Gotland, köpa hos en fåruppfödare.

Hej, måste vänja mig, får rysningar av alla öppna ytor, vissa saker är häftiga, matbordet t.ex, men usch får känslan av att titta in hos obducenten… Vilka får man säga: fula? taklamporJag trivs nog när det är mer ombonat och mer detaljer, fast man kanske kan vänja sig… Nej jag håller mig nog till min maximalism ett tag till. Kul att smaken är olika, annars hade alla mina favoritsaker varit svåra att få.. 😉

sist på pucken, men har inte kunnat släppa mattan på tredje bilden med svarta ‘kors’. antar det är en röllakan/kelim-matta, men någon som vet vad den typen av mönster kallas? eller var man får tag i en liknande?