Grovkornigt

15 juli, 2010 5 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Strukturen på väggen ger extra dimension till rummet.
Strukturen på väggen ger extra dimension till rummet.

K

ommer ni ihåg 80-talets strukturtapeter? Jag hade såna vita i mitt flickrum och älskade dem. Idag känns de ju onekligen daterade, men effekten de gav är fortfarande aktuell även om vi vill ha ”äkta” struktur numera. Bilden ovan, som föreställer ett franskt sommarhem som ägs av Karine (en av systrarna bakom Boudie and Fou) hittade jag hos Sfgirlbybay. Det ser underbart härligt ut, och så har Karine dessutom ett arkivskåp som jag gärna skulle sno om jag fick chansen:

Arkivskåp/köpmandisk of my dreams...
Arkivskåp/köpmandisk of my dreams...

Translation: I love this French summerhome with raw walls and lovely vintage pieces.

Skriv en kommentar

*

5 kommentarer

Vilka är, enligt dig, de bästa inredningsbloggarna? Kan vara både inhemska som utländska. Din blogg har fått mig att vilja ha mer av den varan 🙂

Ah vad fint! Ger sa mycket mer rorelse till rummet. Och dessa kopmanna diskar…var hittar man sadana?!?!?!
HA det underbart i Italien – ska sjalv till Sicilien om en vecka…och ata upp min infor vintern hi hi.