Semester!

17 juli, 2010 9 kommentarer
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Semesterstängt.
Semesterstängt.

J

ag tar en liten bloggpaus och åker till norra Italien för att njuta av sol, bad, glass, pasta, vin och medhavda böcker. Njut av veckan ni också, så hörs vi när jag kommer hem!

Translation: I’m going to Italy to enjoy the sun, food and lots of books. Have a nice week!

Skriv en kommentar

*

9 kommentarer

Ha en skön semester! Vilken härlig blogg och vilket fint reportage om dig i Sundsvalls tidning.

Tack för snälla önskningar om en skön semester – det hade jag!

Karin: Tack, nu har jag sett det själv också – jösses vad stort det blev…

Ulrika: Vad bra att du sa till, arkivet verkar ha försvunnit när jag uppdaterat wordpress! Nu är det tillbaka, i högerspalten.

Hej Maria!

Läser din blogg dagligen och tycker SÅ mycket om din stil på inredning. Därför tänkte jag höra med dig om du har någon tips på ljussättning. Vi ska renovera om våran källare till boende yta och på grund av det låga taket blir det viktigt med belysningen. Då vi har ett 50-tals radhus vill jag försöka hålla den stilen men samtidigt göra det lite modernt.

Är tacksam för alla tips jag kan få 🙂

/Johanna

Johanna: Hmm, svårt med låg takhöjd, men varför inte satsa på flera snygga lampetter? Antingen loppisfyndade 50-talare eller moderna varianter som ändå känns lite retro? I kombination med snygga golvlampor och kanske en ljusslinga någonstans tror jag det kan bli riktigt fint. Lycka till!

Tack för tipsen 🙂
Ska kolla runt lite. Tycker själv att det är så svårt med belysning men ack så viktigt.

Om du någon gång är i Örebro trakten kan jag förresten rekommendera formens hus i Hällefors.
Dom har två 50-tals lägenheter man kan besöka som är iordningställt så som det såg ut.
Riktigt mycket snyggt 🙂