soxbo-4

Merci!

Maria/Husligheter
Merci i Paris.

Merci i Paris.

R

esor är ju alltid roliga, och oftast siktar jag på att besöka nya platser (efter devisen att jag vill se så mycket av världen som möjligt innan jag dör) – men det finns ju städer jag gärna återvänder vill, som New York, London och inte minst Paris. En otroligt hajpad butik som jag ännu inte besökt i just Paris är Merci, som av bilderna att döma är värt alla lovord och skriverier. Någon av er som varit där?

Klatschiga Pantonemuggar i rostiga skåp – den perfekta ateljétrendsskyltningen?

Klatschiga Pantonemuggar i rostiga skåp – den perfekta ateljétrendsskyltningen?

Härliga lokaler med mycket luft och yta.

Härliga lokaler med mycket luft och yta.

Något så basic som pennor ser lockande ut när det skyltas så här.

Något så basic som pennor ser lockande ut när det skyltas så här.

Translation: I really want to visit Merci in Paris, it looks amazing! Have you been there?