Ett äpple om dagen

14 september, 2010 3 kommentarer
Art etc / Konst etc / E-shops / Webshoppar / News / Aktuellt / Smart stuff

Annonsen laddas.

Pedagogiskt värre!
Pedagogiskt värre!

M

ina desginfavoriter bygger ofta på såna där idéer som man önskar att man själv hade kommit på. Som den här An apple a day-kalendern, som kort och gott börjar med ett blankt och fint blad som man sedan fäster alla bortpillade klistermärken från de äpplen man ätit på. Det förutsätter förstås att man inte käkar närodlat från trädgården, så helt miljövänlig är väl inte kalendern, men håll med om att det är en rätt festlig idé som barn förmodligen älskar! Kalendern kostar 24 dollar och finns att köpa här.

Translation: Smart and fun calendar, which works well with all apples except the ones from your own garden.