Husligheter

Dagens palett: The Kennedys

Jackie och John i fina pastellfärger.

Jackie och John i fina pastellfärger.

Smyckar bloggen med ett fint pastellporträtt av Jackie O och John F – visst blev det en fin palett av det? Jag hittade fotot hos Absolutely beautiful things, där jag också hittade ett omslag som verkligen matchar. Själv är jag ju inte så pastellig av mig när jag inreder, men det är svårt att värja sig när man ser det på bild – oavsett om det är i form av presidentpar, cupcakes eller Elsa Billgrens loppisfynd.

Translation: Haven’t done a palette in a while now, but here’s one inspired by the photo of the Kennedys in chalky pastels.

Kommentera

Kommentera

Jag är så nyfiken på vart färgnamnen kommer ifrån! Är det du som hittar på dem eller finns det en databas med namn på färger eller vad? Har undrat det sen jag började läsa din blogg!

De kallar mig Skrållan http://19830425.blogspot.com 20 oktober, 2010 03:11 /

Svara

De kallar mig Skrållan: Det är ett verktyg: http://bighugelabs.com/colors.php

Maria Soxbo 21 oktober, 2010 09:59 /