soxbo-4

Regnbågstrappa

Maria/Husligheter
Vackert, vackert – men farligt, farligt?

Vackert, vackert – men farligt, farligt?

H ur läcker? Den här fantastiska trappan skulle ta andan ur mig om jag stötte på den i verkligheten, även om jag tycker att det ser lite farligt ut att ta ett snedsteg i den. Den är gjord som en installation av Stuart Haygarth och regnbågsflödet är konstruerat av massor, massor, MASSOR av ramar som blivit över från ett ramföretag. Fantastisk idé och fantastiskt genomförande, även om det kliar i hela kroppen vid tanken på hur lång tid det måste ha tagit att få ihop det. Och jag önskar att jag hade vetat om detta när jag var i London nyligen – trappan finns att beskåda på Victoria & Albert museum. Via Re-Nest.

Translation: This amazing staircase is decorated with pieces of frames by Stuart Haygarth and can be found at V&A in London.