Badrum med stil

22 november, 2010 2 kommentarer
Bathroom / Badrum

Annonsen laddas.

Badkar mitt i rummet är en riktig lyx eftersom det hänger på att man har ytan som krävs...
Badkar mitt i rummet är en riktig lyx eftersom det hänger på att man har ytan som krävs...

Snygga badrum är det enda som verkligen väcker renoveringslusten i mig, nu när vi faktiskt gjort om i alla rum i huset utom just i badrum/dusch/tvättutrymmena. Men det får nog vänta, eftersom prislapp och allmänt bök med att vara utan dusch och så vidare får oss att skjuta på det. Annars var det på bilden, som jag hittade via Simply grove,  väldigt snyggt – en skön mix av gamla prylar och fräscht porslin.

Och så en kort resumé av helgen:

* Ett IKEA-besök avklarat och en soffa och två sängar (som vi ska bygga en gavel till längre fram) står nu i garaget tillsammans med kastruller, bestick, täcken och annat krafs som ska med till Gotland. Ni har väl inte missat IKEAs julblogg Gilla julen förresten?

* Ett lussebullsbak blev däremot inte av, eftersom jag lyckats gömma saffranet som jag köpte för fler veckor sedan så väl att jag inte hittade det. Nytt försök i morgon kväll! Det här receptet bakade jag efter ifjol, men i år tänkte jag testa detta.

* Och så den första löpträningen på två månader då. Jag får nog baka sittandes i morgon…

Translation: This weekend: Ikea (new sofa and new beds for the summerhouse, yay) and a run (the first one in ages), but no saffron buns since I’ve managed to lose the saffron I bought…

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Har precis upptäckt din blogg och måste säga att sen är en av det snyggaste jag sett på ett tag. För att vara i en form (Elles form) lyckas den ändå vara sin egen med genomtänkt typografi och röd tråd – samtidigt som varje inlägg har sin egen personlighet. Intressant läsning/inspiration också förstås. Kul! I’ll be back!