Husligheter

Man tager vad man haver

husligheter
En krans på väggen av gamla foton – gratis och snyggt!

En krans på väggen av gamla foton – gratis och snyggt!

H ur märkligt det än känns så är det ju bara att inse att det faktiskt är julafton om mindre än en månad! Och på söndag är det första advent dessutom, jag förstår inte riktigt hur det gick till. Jag har bakat lussebullar (men i beckmörkret som råder på kvällarna var det totalt omöjligt att fota dem, däremot kan jag varmt rekommendera receptet – mums!) och planerar att ägna lördagen åt att rota fram adventsljusstakar och annat mys.

Så jag har kapitulerat och här kommer då det första i vad som förhoppningsvis blir en lång rad julrelaterade inlägg. Jag föll nämligen pladask för den fina ”kransen” av gamla foton – billigt, snyggt och smart. Idén kommer från Country Living där det också finns fler DIY-idéer för kransar. Via Decor8.

Translation: It’s less than month to go until Xmas, how weird is that? Better start blogging about Christmas-related stuff then. I like Country Living’s take on the Xmas wreath, cheap and stylish at the same time.

 • http://vardagstugg.blogspot.com Vardagstugg

  Men så snyggt – och enkelt! Ska jag lägga på minnet!

  Trevlig kväll
  Annelie

 • http://solakra.blogg.se Ledighetsparadiset Solåkra

  Riktigt kul ide, tycker jag . Snyggt också

 • http://www.wallpaper.nu Cecilia

  Hej! Det kommer med alla sannolikhet bli en vit jul med silver och röda accenter hemma hos oss i år, jag är så ivrigt till att börja, men ska enligt princip vänta tills på söndag.

  Jag tänkte tipsa dig om en wire chair och en rocking chair från Eames hos Dustydeco.com, jag har för mig att du har lite Eames-cravings ibland…eller alltid ;)

  Cissi

 • http://www.litdeparade.se Lit de Parade

  Superfint!

  M @ Lit de Parade

 • http://www.internetmobler.se/ Anni

  Ojojoj vad snyggt det blev!

  Själv ska jag på julmarknad i Sigtuna på lördag :) Tack för bra blogg!

 • http://blogg.mama.nu/fashionmama Emma

  Riktigt läckert! tack fö tipset. (=