Adventstävling nummer 1!

29 november, 2010 9 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Vinn två tekoppar och en kanna från Fronts kollektion för Höganäs!
Vinn två tekoppar och en kanna från Fronts kollektion för Höganäs!

Adventsdebuten var ju redan igår, men eftersom jag kom på att jag ville köra adventstävlingar lite väl sent så föll inte bitarna på plats förrän idag. Så nu kör vi! Årets första adventstävling är ett fantastiskt pris och jag kommer att vara mycket avundsjuk på dig som vinner – tillsammans med Höganäs lottar jag ut en tekanna och två tekoppar i valfria färger med fat från den nya kollektion som Front designat! Den fina tekannan är värd 799 kronor och kopparna med fat är värda 179 kronor styck, totalt värde alltså 1 157 kronor!

För att delta i tävlingen ska du göra följande:

  1. Svara på frågan ”Vilket år grundades Höganäs Keramik?”
  2. Motivera varför just du borde få vinna kannan och kopparna.

Maila svaren och ditt namn och adress och vilka färger du vill ha (Vit blank, Vit matt, Sand blank, Havsblå blank, Rosa blank, Grafitgrå matt eller Äppelröd blank) till maria(at)mariasoxbo.se och skriv ADVENT 1 i ämnesraden. Senast 23.59 på lördag natt den 4 december vill jag ha dina svar. Lycka till!

Translation: Giveaway! Only for Swedish readers though.

Skriv en kommentar

*

9 kommentarer

Hej Maria!
Jag undrar hur man gör sådana ”färgscheman” eller ”färgpaletter” som du brukar ha på bloggen? Vet du vilka jag menar…? Alltså när du har en fin bild och bredvid en färgskala som visar de olika färgerna och nyanserna i bilden.
Kanske gör du dem helt själv, men jag ar för mig att jag sett någon sida där man kan göra dessa…
Ytterst tacksam för svar!

/Mimmi

Höganes ble grunnlagt i 1909 av Andersson & Johansson. Om jeg skulle vinne velger jeg fargen rød. Hvorfor jeg skal være den heldige? Jo, jeg føler at jeg trenger en fargeklatt på frokostbordet mitt! Elsker farger, men siden jeg er student er økonomien på et lavt nivå. Takk for en flott blogg, er innom daglig!

Sånt här kan ju jag inte låta bli…

*Höganäs etablerades 1909.

*Borde och borde men jag skulle iaf vilja vinna av den enkla anledningen att jag är lite skadad… Sa senast imorse till mannen när jag skulle ta fram en kopp till kaffet att jag skulle vilja ha flera, nya att välja på! Jag har ett litet koppberoende som inte går väl ihop med det köpstopp jag har på nytt porslin!
Färgen då… Den blå eller den röda… Okej, den röda för att den skulle passa bäst i köket – och för att den skulle kunna agera extra som glöggkanna såhär års!

(För övrigt; cudos till Höganäs för det nya samarbetet, mycket smart drag!)

Hej Maria!

Höganäs Keramik grundades 1909.

För 2 dagar sedan hade jag en underbar kanna från höganäs i turkos (utgången färg) Min favorit som alltid stod framme på spisen. Gjorde den fatala missen att sätta på fel platta vid matlagningen vilket ledde till att kannan stod och torrkokade och sprack!! Gissa om jag blev ledsen, började nästan gråta faktiskt. En ny kanna från höganäs kan nog lindra sorgen efter min gamla fina kanna (sorgligt jag vet…hur kan man fästa sig vid en tekanna?) Färgen matt vit får mitt hjärta att skutta en aning =)

Höganäs Keramik grundades 1909.

Jag är galen i te, nya favoriten är lussebulle te som dricks i mängder här hemma. Så en tekanna och en mugg till mig och en till sambon hade suttit fint:)

Ska man gå efter vad som står på deras egen hemsida så grundades företaget 1909.

Jag skulle gärna bli ägare av äppelröda koppar eftersom de förhoppningsvis skulle dra blickarna till sig i mitt annars så fula kök .

höganäs kermik grundades 1909
(om jag vann skulle jag vilja ha vit matt)

Jag skulle vilja vinna för att det är en otroligt fin teservis, föll pladask första gången jag såg den.

Sedan önskar jag att jag vann för att för ett år sedan bytte jag jobb, ett nytt jobb med massa ansvar (dock inte massa lön) men det är roligt som tusan. Jag e stolt över att jag lyckats rodda ihop dehär och skulle kanske lyckas hålla mig vaken längre än 8 på kvällarna om jag hade dessa fina koppar att dricka the ur =)