Fint julpyssel hos Trendenser

29 november, 2010 6 kommentarer
Christmas / Jul / Party ideas / Festidéer

Annonsen laddas.

Fin idé som jag minsann tänker sno! Foto: Frida Berglund Styling: Louise Svensson
Fin idé som jag minsann tänker sno! Foto: Frida Berglund Styling: Louise Svensson

Ambitiösa Frida verkar inte låta sig hindras av julstress och tidsbrist, utan bjuder på superfina bilder och mycket inspiration med hjälp av Louise Svensson. Paketen ovan med små bokstavspärlor på är en favorit så här långt, ett riktigt snyggt sätt att märka paketen på (för ärligt talat, hur ofta ser man fina paketetiketter?). Jag är imponerad av både kreativiteten och resultatet och uppmanar er alla att kika in om ni mot förmodan inte gjort det än.

Translation: Frida Berglund has some great Xmas ideas in her blog right now, check it out!