Husligheter

Förskräckligt fint

Fantastiska fönster!

Fantastiska fönster!

Attans vad otroligt fint detta hem i Hus & hem är! Precis den här känslan skulle jag vilja få till på Gotland, även om jag inte direkt kan stoltsera med så tjusiga fönster som på bilden ovan till exempel. Vitmålade golv (ahhh, det kanske är det jag ska göra med golven på övervåningen som behöver fixas), loppisfynd i massor och hemtrevlig känsla.se många, många fler bilder här.

Kolla stolarna, himla fina.

Kolla stolarna, himla fina.

Translation: Love this house, I want to move in right away! (Or steal everything in put it in OUR summerhouse.)

Kommentera

Kommentera

Ha ha, förskräckligt fint är det rätta ordet! Jag gillar vitrinskåpet på väggen och att man använt gamla fönster inomhus. Så snyggt! Å fönstren… jisses! Bra ställe att inspireras av. Klart du ska måla vita golv – vi har gjort det i hela huset och jag trivs så bra. Det blir mycket ljusare än vad man tror, på ett bra sätt.
/Kristina

ingen vanlig dag http://ingenvanligdag.blogg.se 26 januari, 2011 12:44 /

Svara

Tycker att jag känner igen de där bilderna, tror att de är från denna duktiga bloggares hem http://in-myhouse.blogspot.com/

Sofia Agardtson http://www.sofiaa.se 26 januari, 2011 09:24 /

Svara

Sofia: Ja just det, det skriver hon ju där ja! Fantastiskt snyggt i alla fall!

Maria Soxbo 27 januari, 2011 09:35 /

Åh, jag vill ha en sån där blå lampa, hur fin som helst. Skulle passa utmärkt i mitt kök.

sandra 27 januari, 2011 10:24 /

Svara