Husligheter

Kors i asken

husligheter
Det här är en hemmasnickrad kupa att sätta över ett synligt uttag, men idén går ju att applicera på det mesta.

Det här är en hemmasnickrad kupa att sätta över ett synligt uttag, men idén går ju att applicera på det mesta.

Lätthärmade gör-det-själv-projekt är alltid inspirerande, och hos Door Sixteen hittade jag det här fina – en gammal spånask som fick ett kors på locket/botten när den målades. Just den här asken är inte längre en ask utan blev en kupa att hänga över ett fult uttag, men tillvägagångssättet skulle jag passa perfekt för att göra en fin första hjälpen-låda, ett medicinskåp eller bara dekorativ förvaring. I väntan på slantar att byta mot en Crux-filt så kan korset få pryda billigare ting, no?

Translation: Easy and cool DIY project to try out! This one hides nasty cables on a wall, but I figure it would look just as nice on a bathroom cabinet or a first aid box.

 • Maria

  Nu har jag scoutat internet runt efter den perfekta golvlamporna utan någon som helst tur. Kan inte du hjälpa mig? jag letar efter två stycken som matchar, måste inte vara likadana, gärna ganska små runt lampan, gärna helt i stål och runda. Och helst inte apdyra… men all inspiration hjälper! håller på att bli tokig. mvh, maria

  • Maria Soxbo

   Maria: Oj, lite svårt att tänka ut nåt bara på den beskrivningen. Kanske någon annan som har något förslag?

 • http://hundrakvadrat.blogg.se/ Anna – Hundra kvadrat

  Eller så köper du en Cross-filt av Pia Wallén istället. Som jag gjort (kika in på min blogg så ser du :) Fin som originalet, och betyyyydligt billigare.

  • Maria Soxbo

   Anna: Ah, kul – den kände jag inte till! Tack för tipset!