Husligheter

Kors i asken

Maria/Husligheter
Det här är en hemmasnickrad kupa att sätta över ett synligt uttag, men idén går ju att applicera på det mesta.

Det här är en hemmasnickrad kupa att sätta över ett synligt uttag, men idén går ju att applicera på det mesta.

Lätthärmade gör-det-själv-projekt är alltid inspirerande, och hos Door Sixteen hittade jag det här fina – en gammal spånask som fick ett kors på locket/botten när den målades. Just den här asken är inte längre en ask utan blev en kupa att hänga över ett fult uttag, men tillvägagångssättet skulle jag passa perfekt för att göra en fin första hjälpen-låda, ett medicinskåp eller bara dekorativ förvaring. I väntan på slantar att byta mot en Crux-filt så kan korset få pryda billigare ting, no?

Translation: Easy and cool DIY project to try out! This one hides nasty cables on a wall, but I figure it would look just as nice on a bathroom cabinet or a first aid box.

Kommentera

Kommentera

Nu har jag scoutat internet runt efter den perfekta golvlamporna utan någon som helst tur. Kan inte du hjälpa mig? jag letar efter två stycken som matchar, måste inte vara likadana, gärna ganska små runt lampan, gärna helt i stål och runda. Och helst inte apdyra… men all inspiration hjälper! håller på att bli tokig. mvh, maria

Maria 27 januari, 2011 03:18 /

Svara

Maria: Oj, lite svårt att tänka ut nåt bara på den beskrivningen. Kanske någon annan som har något förslag?

Maria Soxbo 28 januari, 2011 09:57 /

Eller så köper du en Cross-filt av Pia Wallén istället. Som jag gjort (kika in på min blogg så ser du :) Fin som originalet, och betyyyydligt billigare.

Anna - Hundra kvadrat http://hundrakvadrat.blogg.se/ 27 januari, 2011 07:04 /

Svara

Anna: Ah, kul – den kände jag inte till! Tack för tipset!

Maria Soxbo 28 januari, 2011 09:55 /