Husligheter

Spotify för januari, jag hann!

husligheter
Ett foto jag tog några hundra meter från vårt hus i mitten på januari i fjol. Det ser ungefär likadant ut i år.

Ett foto jag tog några hundra meter från vårt hus i mitten på januari i fjol. Det ser ungefär likadant ut i år.

Bara för att jag inte ska bli en spellista kort under 2011 så gör vi så här – idag, den 31 januari, smäller vi av januaris spellista. Tadaaaaa! Sen tänkte jag släppa februaris på Alla hjärtans dag, den 14 februari, som en liten present. Sen är vi tillbaka till normalitet i mars, då kommer listan 1 mars som vanligt. Och ja, jag inser att detta kanske är ganska ointressant för alla er som inte delar min musiksmak, men så får det bli. Klicka här för månadens spellista alltså!

Translation: A month late, but here’s the playlist for January.

 • Niklas

  För att använda en utsliten fras: Äntligen! =)
  Hoppas på lite nya artister man kan snöa in på. Brukar ju bli bra, dina listor.

  • Maria Soxbo

   Niklas: Kul att du gillar dem!

 • Aimee

  Säger samma sak…äntligen…dina spelningslistor är de bästa…så många nya sköna artister..var orolig för att du lagt ner denna del av din blogg…skönt att så inte var fallet…