Husligheter

Minimalistiskt

Mycket mer än så här behöver man ju inte.

Mycket mer än så här behöver man ju inte.

Genom att hålla antalet möbler och färger till ett minimum har det här sovrummet blivit både vilsamt och snyggt. Själv skulle jag nog inte kunna motstå att hänga något på den där vita väggen (det är ju svårt att låta bli att göra av tryck i en perfekt yta av nyfallen snö också …), men i övrigt skulle jag inte alls ha något emot att mitt sovrum såg ut så här. Jag menar, det är ju orange! Från Dwell, via Sfgirlbybay.

Translation: Minimalistic and clean bedroom, I like it even though I probably would put something on the wall after all.

Kommentera

Kommentera

Jag skulle nog också sätta upp något till slut, men fint var det!

Johanna - Projekt Trappgatan http://projekttrappgatan.blogg.se 11 februari, 2011 05:24 /

Svara

Mums för det orange! Min favoritfärg!

Men en tavla hade jag nog hängt upp ovanför!

Dessi - Home and desire http://www.homeanddesire.blogspot.com 13 februari, 2011 07:57 /

Svara