Att sy själv eller shoppa

19 februari, 2011 2 kommentarer
DIY ideas / Idéer / Etsy / Etsy

Annonsen laddas.

Kuddar gjorda av säckväv – fint!
Kuddar gjorda av säckväv – fint!

För den med tålamod och en gnutta händighet är det så klart inget alternativ att köpa färdiga kuddar om man lika väl kan göra den själv. Den här bilden (hittad via Style files) får mig visserligen att bli sugen på att knåpa ihop egna, men sen var det det där med tålamod då. För man måste ju hitta materialet också, i det här fallet gamla säckar som innehållit mjöl och spannmål. Som tur är finns det färdiga alternativ, till exempel här.

Translation: It’s not hard to make cool pillows like these by yourself, but you have to be patient enough to find good grain sacks and similar materials. I don’t, so thank God for Etsy.