soxbo-4

Danskt snygghetsrekord på Mikkeller bar

Maria/Husligheter
Mikkeller bar i Köpenhamn – inget fult ställe.

Mikkeller bar i Köpenhamn – inget fult ställe.

Ett nytt rekord i snygg inredning har slagits av mikrobryggeriet Mikkeller och deras coola bar. Jag är svag för vitt ”tunnelbanekakel”, men svart högblankt sådant var sannerligen inte heller en dum idé  – i synnerhet inte i kombination med ljusa golv, Work lamp i taket och en cool bar av plankor och speglar. Jag har tyvärr väldigt sällan vägarna förbi Köpenhamn, men nästa gång jag får chansen blir det absolut ett besök. Någon av er som varit där? (Via Decor8.)

Ljust, ljust, ljust.

Ljust, ljust, ljust.

Roliga små lådor att dra ut överallt.

Roliga små lådor att dra ut överallt.

Translation: Danish Mikkeller bar has an amazing interior, I have to visit next time I’m in Copenhagen!