Husligheter

Temavecka?

Maria/Husligheter
James och Anne passerade fulfiltret och fick bli programledare.

James och Anne passerade fulfiltret och fick bli programledare.

Bredvid mig på ELLE-redaktionen sitter förträffliga Johanna Swanberg och bloggar under (det helt obegripliga) namnet Lorem ipsum, och den här veckan är det oscarstema i det hörnet av bloggosfären. Bland annat bjuds det på en exklusiv intervju med en oscarprogramledare, bara en sån sak!

Men det jag tänkte komma till var det här med temaveckor, det kanske är något som skulle kunna smitta av sig hit till Husligheter? Eller vad säger ni – skulle ni vara intresserade av att se en temavecka här i bloggen, och i så fall om vad? Kommentera vettja, så får vi se om det går att genomföra!

Translation: My collegue is all about the Oscars this week in her blog. Should Husligheter do a theme week as well? About what?

Kommentera

Kommentera

En orange temavecka kanske?

johanna 25 februari, 2011 02:17 /

Svara

Det är i och för sig ALLTID orange tema på Husligheter … =)

Maria Soxbo 25 februari, 2011 02:19 /

Svara

Temaveckor låter fantastiskt. Får återkomma med idéer.

Ang Lorem Ipsum är en text som används för utfyllnad för att kunna diskutera layout istället för innehåll. Stycket är taget ur Ciceros bok om etik, De finibus bonorum et malorum.

Maria 25 februari, 2011 04:10 /

Svara

Maria: Haha, jag vet det eftersom jag jobbar med tidningar. Det är till och med jag som (på skämt) föreslog namnet för Johanna. Det jag menar med att det är obegripligt är att det inte direkt säger något om innehållet i bloggen.

Maria Soxbo 26 februari, 2011 12:49 /

Jag gillar idén med tema samtidigt som det är variationen och det oväntade jag uppskattar… Varje dag är en överraskning och det är roligt!

Claudia-gbg 25 februari, 2011 09:05 /

Svara

Visst, temaveckor låter skoj!

Finns ju allt möjligt man kan köra tema på: belysning, möbler, rum, tapeter… Massor! Skulle vara kul med det, för då får man en lite mer övergripande syn på de olika tema-områdena.

Alex 27 februari, 2011 04:11 /

Svara