Husligheter

Bordet!

Finfint sommarstugebord.

Finfint sommarstugebord.

Jag har bloggat om ämnet förut, men så här ser alltså min bild av Det Perfekta Sommarstugebordet ut. Nu har vi faktiskt köpt ett bord redan, vi svängde förbi en loppis när vi var på Gotland senast och fyndade ett runt (ovalt med iläggsskiva) träbord av obehandlad furu som ska gå en dust mot färgpensel och bets i sommar. Det har svarvade ben som det på bilden, och även om jag tycker kantiga bord är snäppet snyggare så måste jag säga att det talade till vårt bords fördel att det gick att stuva in i bakluckan på en pluttig Peugeot 206 … Lovar att visa före- och efterbilder när bordet är klart (till sommaren eller år 2017, det kan man aldrig så noga veta), och våra matstolar syns här!

Translation: This is the kind of table I’d like for our summer house, and I’ve bought a similar but round one recently. It needs a lot of paint though. so I’ll show it when it’s done!

 • http://afnord.blogspot.com af nord

  Riktigt vackert bord, det är så härligt med patinan. Bordet i kontrast till griffeltavleväggen och vackra blombuketten blev så snyggt.
  /Helena

 • http://royalcat.wordpress.com Linnéa – tre och en katt

  Jättesnyggt. Funderar på att måla underredet till mitt matbord i en liknande färg.

 • http://afadedpalette.blogspot.com/ Victoria

  Otroligt snyggt bord!