Lägenhet att drömma om – och idéer att sno

15 mars, 2011 9 kommentarer
Inspiration / Tiles / Kakel

Annonsen laddas.

Fantastiskt fint!
Fantastiskt fint!

Antar att ägarna till drömlägenheten på bilden inte kommer att ha några större svårigheter att få den såld, för jösses så snyggt! Det är Emma som nosat upp den och jag är helt tagen av hur snygg den är – och lite extra golvad av det ljusa golvet (höhö). Och precis som Emma skriver så blir man sugen på att gå lös med kakel på fler ställen än ovanför diskbänken. Se fler bilder hos Emma!

Enkelt vitt kakel kan vara hur läckert som helst!
Enkelt vitt kakel kan vara hur läckert som helst!

Translation: Amazing apartment for sale, I don’t think the owners will have much trouble selling it. See more at Emma’s blogg.

Skriv en kommentar

*

9 kommentarer

Hej Maria!
Har du något tips på en soffa som inte tar for mkt plats (både fysiskt och på bankkontot!)? Jag har, precis som du, en drom om en harlig, klassisk Chesterfield… Men, det får bli i ett annat liv! Priset och framfor allt storleken funkar inte alls just nu. En brun skinnsoffa gor ju sig bast i ett stort och ljust rum for att inte bli for murrigt. Har nyss flyttat till en underbar liten etta i London! Med priserna i denna staden ar den dock allt annat an stor och luftig:) Jag ar helt lost i mitt sokande efter en soffa. Den maste vara liten, men andå tvåsitsig. Och den får inte kosta skjortan. Svårt! Var nara att ge upp och slå till på den gamla vanliga Ektorp från Ikea. Tråkig men enkel och bilig. Tankte att en vit kan piffas upp med fina Svenskt tenn kuddar… Men nånstans kanner att guud så tråkigt att kopa en exakt likadan som alla andra svensson nar man flyttar utomlands! Sjalv slår jag hellre till på Finn Juhls Poeten men det vill inte min plånbok:)
Skulle vara så oerhort tacksam om du hade ngt tips! Tack for basta bloggen och ursakta romanlånga kommentaren.

jojo: Bäst kanske en liten nätt 50-talssoffa (som går att fynda billigt på loppis) vore, men de är ju tyvärr inte supersköna att sitta i. Eller varför inte en tvåsitsig Chesterfield? Tänk på att du är i England, på brittiska eBay går det att fynda såna med lite tur. Annars är det ingen dum idé med Ektorp ändå tycker jag, den är ljus, ruskigt bekväm (vi har den i sommarhuset) och billig och det går ju alltid att byta ut den senare. Nackdelen med att du är i England är ju att du inte riktigt kan handla på Mio, annars vore ju den här fin också: http://www.mio.se/Vardagsrum/Soffor–Fatoljer/Soffor11/Medley-3-sits/
Men kolla in de brittiska kedjorna, som John Lewis, Habitat och Selfridges, kanske kan du hitta en där?

Tack for svaret snalla du! En liten 50-tal ar nog vad jag ar ute efter faktiskt. Jo, jag vet loppisarna har ar fulla av dem men tyvarr antingen fasligt dyra eller valdigt dalig skick. Hittade ett par i helgen som var fantastiskt fina pa avstand, men vid narmare titt så fick jag rysningar i hela kroppen. Kandes som att man fick loppor och mogelskador bara av att titta pa dem haha. Ar lite kanslig mot gamla begagnade som man inte vet vem som suttit i genom åren:) Sen ar det ju bekvamligheten precis som du sager…
Ja, Mio ar just vad jag saknar faktiskt! Inte trodde man att det var det man skulle sakna mest med flytten! Den du lankade till var superfin. Habitat ar jag besviken pa dock…antingen alldeles for dyra for att vara just Habitat eller sa ar de bara fula. Ja, ja letandet fortsatter! Kanske blir det Ektorp trots allt:) Tusen tack igen for inspirationen och tips! Forresten, vad skulle du styla en brun chesterfield med for kuddar for att det inte ska bli for morkt och murrigt i en sån liten lagenhet? Jag har ett par svenskt tenn men får for mig att de inte går ihop med det bruna skinn? Herregud, nu behandlar jag dig verkligen som nåt slags personlig inredare har, forlåt! Du borde kanske ta betalt for råden haha.