Smart i kvadrat

22 mars, 2011 1 kommentar
Organizing / Organisera / Smart stuff

Annonsen laddas.

Det krävs lite händighet eller en bra snickare, men bra blev det!
Det krävs lite händighet eller en bra snickare, men bra blev det!

Att utnyttja utrymmet under en trappa är inte det lättaste, oftast blir det bara en dammfälla. Men det här tyckte jag var en smart lösning! Visst, det beror ju lite på hur trappan är placerad – det kanske inte är supermysigt att kura ihop sig under källartrappan till exempel, men om man råkar ha en relativt ljus trapphörna så är ju detta ett mycket fiffigt och stylish sätt att utnyttja det på. Några lådor under bädden så får du dessutom förvaring. Fiffigt! Via Pinterest.

Translation: A very stylish and creative way to use that weird space under the stairs.

Skriv en kommentar

*

1 kommentar