Husligheter

Pausmusik

Skippar dock London eye...

Skippar dock London eye...

Vi kan väl säga att den här dagen blir en liten pausdag i bloggen, för jag är nämligen i London (och har varit det i två dagar när ni läser detta) på jobbresa – har bland annat intervjuat Cos designer och varumärkesansvarig inför lanseringen i Sverige 20 maj (hurra!) och ätit middag med den här vansinnigt tjusiga och trevliga donnan (hon svepte ner ett helt fat med chokladtryfflar i en doggybag, så modeller äter visst – åtminstone när de fyllt 40).

Jag hann fixa lite tidsinställda inlägg innan jag for men inte så det räckte hela resan, så idag får ni nöja er med den här skylinebilden, den här låten och lite jobbigt skryt som att jag satt utomhus (!) och drack champagne vid midnatt igår utan vinterjacka och njöt av riktig vår! Åter till kalla Stockholm ikväll, så i morgon är allt som vanligt igen. Vi ses då!

Translation: I’m actually in London right now (enjoying spring!) so I’ll be back tomorrow.

Kommentera

Kommentera

Det låter lovande med tanke på att vi ska till London om en månad. Då vill jag också ha vår och bubbel. :)

Catarina W H http://ninna77.blogspot.com 30 mars, 2011 09:36 /

Svara

Hej,

Jag vet inte om det här är bästa sättet att önska ett inlägg men jag har fått för mig att en önskan per mejl har en tendens att försvinna i mängden så jag chansar. Jag undrar om du kan tipsa om fina runda fotpallar. Är lite sugen på Josef Franks pall men är lite tveksam till körsbär. Vore roligt med någon som är klassisk men kanske inte lika konventionell. Så snälla ett fotpallsinlägg?

/Anna

Anna 30 mars, 2011 12:23 /

Svara

Hej,

Jag vet inte om det här är bästa sättet att önska ett inlägg men jag har fått för mig att en önskan per mejl har en tendens att försvinna i mängden så jag chansar. Jag undrar om du kan tipsa om fina runda fotpallar. Är lite sugen på Josef Franks pall men är lite tveksam till körsbär. Vore roligt med någon som är klassisk men kanske inte lika konventionell. Så snälla ett fotpallsinlägg? Btw, risk för köbildning på Biblioteksgatan 20 maj?!

/Anna

Anna 30 mars, 2011 12:23 /

Svara

Tips på inredningsbutiker i London önskas :-)

Hem-ligheter http://www.hem-ligheter.se 30 mars, 2011 06:24 /

Svara

Hem-ligheter: Det är det bloggarkivet är till för! =) http://husligheter.elle.se/kategori/reseguider/london/

Maria Soxbo 30 mars, 2011 11:21 /

haha, smart :-)

Hem-ligheter http://www.hem-ligheter.se 31 mars, 2011 10:10 /

Svara