Veckans tema: Förvaring

13 april, 2011 4 kommentarer
Organizing / Organisera / Storage / Förvaring / Trends / Trender

Annonsen laddas.

Fin förvaring.
Fin förvaring. Klicka för större bild!

Grymmaste förvaringen i mina ögon är den platsbyggda, den som utnyttjar det där hopplösa utrymmet under en trappa eller stället längst in under snedtaket. Men sen behöver man ju lite flyttbar förvaring också, och det är det som är veckans tema. Enjoy!
Små fodral, från 99 kr/st, Ordning & reda. Korgar med tryckknappar, 349–529 kr, BoConcept. Vitrinskåp Isabelle, 13 550 kr, Mio. Kvadratisk bokhylla Occa, 2 999 kr/del, BoConcept. Hylla Pockethus, 450 kr, Designtorget. Klädställning Turbo, 299 kr, IKEA. Askar Tidning, 149 kr/set om tre, Granit. Hattaskar, 249 kr/2-pack, Granit. Tidningställ, 99 kr, Åhléns. Skåp IKEA PS, 949 kr, IKEA.

Inspirationsbilderna kommer från Housedoctor respektive Mio.

Translation: Storage is this week’s theme.

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Hej! Jag är ute efter en snygg förvaringslåda att ha i fotändan av sängen, gärna i stil med denna http://chilli.ehandel.net/sv/article/375/hoba fast helst en större storlek, har en 180 säng så skulle ju kunna ha 2 sådana men vill gärna hitta fler alternativ så jag lättare kan bestämma mig, gärna i nån snygg färg också! (har ett orange överkast så gärna något som matchar snyggt med det)

Sally: Oj, den var ju snygg, den du hittat! Jag har inte alls utforskat utbudet av den här typen av förvaring så jag har inga bra tips på lager, men kanske någon annan här har?

Hej,

Jättefin förvaring, men jag skulle vilja ha lite tips till ute-förvaring. Nu när man börjar göra i orddning balkongen/uteplatsen märker jag att det behövs någon bra förvaring även där (så man slipper se trädgårdsredskap, grillkol etc).
Några bra tips efterfrågas!

Tack för en inspirerande blogg!

Mathilda