Världens mest spännande tårta

14 april, 2011 5 kommentarer
Food / Ätbart

Annonsen laddas.

En grön tårta? Som är taggig? Med guldmynt på? Och en stege? WTF?
En grön tårta? Som är taggig? Med guldmynt på? Och en stege? WTF?

Okej, jag håller med om att i en värld som är fylld av pastelliga macaroner, konstfärdigt dekorerade cupcakes och våningstårtor med sugarpastedekorationer så har en grön, taggig tårta av högst ordninär storlek och form inte så mycket att komma med. Men här finns mer att hämta, för den här tårtan bevisar verkligen att det är insidan som räknas … Nyfiken? Kolla in Not Martha där du får se inte bara vad som döljer sig i tårtan utan också hur man gör den. Och sen får du inte missa det här roliga ”bloopers”-inlägget, med alla experiment som ledde fram till slutresultatet. Jag är impad. Och undrar hur tårtan smakar.

Translation: Has this green, spiky cake really something to offer compared to all the pretty cupcakes/macarons/sugarpaste creations outthere? Yes, it does! Head of to the creative Not Martha to see what hides inside…

Skriv en kommentar

*

5 kommentarer

Den här bilden hamnar antingen i kategorin smakfullt eller smaklöst? Jag är ganska dålig på att kommentera hos dig, men jag följer dig flitigt. idag har jag därför uppmärksammat din blogg med en liten utmärkelse. Du behöver inte känna att du måste ”skicka vidare” den eller uppmärksamma det hos dig (om du inte vill), utan bara bli lite glad för det förtjänar du.

Haha.. Vilken tårta! Och vilklet arbete som ligger bakom! Fascineras av folk som är så totalt insnöade.. Visst undrar man hur den smakar, ser rätt god ut ändå 🙂 Trevlig helg! //Petronella