Husligheter

En annorlunda arbetsplats

Maria/Husligheter
Förhoppningsvis är det så här fint väder också...

Förhoppningsvis är det så här fint väder också...

Såna här veckor är det svårt att inte älska sitt jobb – just nu checkar jag, om nu den evighetslånga resan gått som den ska, in på hotellet ovan för att göra ett resereportage för ELLE. Jag har inte den blekaste aning om hur bra uppkoppling jag kommer att ha, så jag har tidsinställt ett gäng inlägg medan jag är borta – men nu vet ni i alla fall varför jag kanske inte svarar på kommentarer. (Hemma igen nästa torsdag.) Var jag är håller jag hemligt tills vidare eftersom reportaget inte ska publiceras förrän i höst, men den skarpsynte har faktiskt en ledtråd i bilden ovan …

Translation: This is my workplace right now, I’m doing a travel piece for Swedish ELLE. Can you guess where I am?

Kommentera

Kommentera

Härligt jobb!

pernilla http://vitaparlor.blogspot.com 30 april, 2011 11:05 /

Svara

Men gud.. det ser helt underbart ut! Hoppas att du har det bra!

Designtjejen http://designtjejen.blogg.se 1 maj, 2011 07:14 /

Svara

Spännande och tjusigt! En vild gissning – Niagarafallen??

Tack för härlig blogg :)

Helena 2 maj, 2011 02:11 /

Svara