Husligheter

Kakel spektakel

Mysigt med udda kakel på uteplatsen.

Mysigt med udda kakel på uteplatsen.

Goddagens, äntligen är jag tillbaka på svensk mark! Internet var verkligen en bristvara – jag hade inte uppkoppling på hotellrummet och var ju inte så sugen på att sitta i loungen och surfa när man kunde vara ute i 27-30° … Återkommer lite längre fram med bilder och mer info. Men nu tillbaka till vardagen, och vi börjar med den här härliga bilden på en fantastiskt mysig uteplats med udda kakelplattor – superfint! Bilden är från ELLE Decoration och jag hittade den här.

Translation: Back in Sweden! And I’d love to have different tiles like this outside my home.

Kommentera

Kommentera

Jättefint!
Känns lite Gaudi inspirerat, det blir verkligen fint att bland olika kakel:)

Karinas inspiration http://www.karinasinspirationsblogg.se 6 maj, 2011 09:08 /

Svara

Karina: Precis!

Maria Soxbo 7 maj, 2011 10:58 /