Husligheter

Kakel spektakel

husligheter
Mysigt med udda kakel på uteplatsen.

Mysigt med udda kakel på uteplatsen.

Goddagens, äntligen är jag tillbaka på svensk mark! Internet var verkligen en bristvara – jag hade inte uppkoppling på hotellrummet och var ju inte så sugen på att sitta i loungen och surfa när man kunde vara ute i 27-30° … Återkommer lite längre fram med bilder och mer info. Men nu tillbaka till vardagen, och vi börjar med den här härliga bilden på en fantastiskt mysig uteplats med udda kakelplattor – superfint! Bilden är från ELLE Decoration och jag hittade den här.

Translation: Back in Sweden! And I’d love to have different tiles like this outside my home.

  • http://www.karinasinspirationsblogg.se Karinas inspiration

    Jättefint!
    Känns lite Gaudi inspirerat, det blir verkligen fint att bland olika kakel:)

    • Maria Soxbo

      Karina: Precis!