MUN Collection

12 maj, 2011 2 kommentarer
On my wish list / Önskas / Tables / Bord

Annonsen laddas.

Välj färg på skivan och på benen.
Välj färg på skivan och på benen.

Egentligen är det märkligt att något så enkelt i formen som borden på bilden kan väcka ett sånt habegär, men förmodligen är det väl just enkelheten som är hemligheten. MUN Collection från holländska Slow Wood är helt perfekta – inte nog med att formen är fulländad, det finns också rejäla valmöjligheter när det gäller utförandet. Med tanke på att de är handgjorda och målade med ekologiska mineralfärger så tycker jag inte att priserna är orimliga (545–695 euro, förutom ett skrivbord som går på 2 995 euro), men det är klart att man inte spontanshoppar fyra bord hur som helst – även om man bra gärna skulle vilja … Ett riktigt bloggfynd via Bloesem!

Läskigt snygga bord från MUN Collection.
Läskigt snygga bord från MUN Collection.

Translation: I’m so in love with MUN Collection from Slow Wood, and wouldn’t mind having them all!