Husligheter

Etsy: Sadie Olive

Maria/Husligheter
Sköra ting i blekta färger.

Sköra ting i blekta färger.

Shabby chic är ju som bekant inte min grej, men däremot kan en och annan detalj bryta av snyggt mot en i övrigt moderna mix. Etsyshoppen SadieOlive kan det där med gamla skatter (och plåtar dem snyggt), så vill man botanisera bland sirliga sekelskiftesfynd är detta ett bra tips. Själv undrar jag var min låda med gamla porträtt likt de ovan som jag ärvde från min farmor tagit vägen?

Translation: Another Etsy shop to explore – SadieOlive.

Kommentera

Kommentera

Gamla, blekta foton tycker jag är så vackert – de såg så högtidliga ut. :-)

tinajo http://tinajoathome.blogspot.com/ 24 maj, 2011 08:56 /

Svara

tinajo: Jag håller med, det är så tydligt att fotograferingar var något ovanligt då istället för vardagsmat som idag!

Maria Soxbo 24 maj, 2011 01:54 /