Husligheter

Bröllopsinspiration

S magazine bjuder på bröllopsinspiration på nätet.

S magazine bjuder på bröllopsinspiration på nätet.

Love is in the air, utan tvekan! Förutom det kungliga bröllopet (vars roligaste bild hittas här…) så har vi också Frida som planerar bröllop i björkarnas stad och min mammalediga stylistvän Emma som bloggar om sina bröllopsförberedelser i London – till exempel. Och är det någon gång på året man ska lansera bröllopstidningar så är det väl nu, så det är nog ingen slump att jag hittade engelsk/portugisiska digitala bröllopsmagasinet S häromdagen. Lite inspiration för er som planerar er stora dag – själv firar vi vår femåriga bröllopsdag i sommar med middag på vackra Muramaris där vi gifte oss. Är det någon av er läsare som gifter er i sommar?

Utomhusbröllop med vackert väder.

Utomhusbröllop med vackert väder.

Pysseltips!

Pysseltips!

Och ett lyckligt slut!

Och ett lyckligt slut!

Translation: I found an online magazine about weddings the other day, S magazine. I celebrate our fifth anniversary this summer, but I have several friends planning their weddings. How about you – are you getting married this year?

 • http://karintingen.blogspot.com/2011/01/vi-ar-sa-kara.html Karin

  Hej!
  Här är ett inlägg i min blogg om vårt stundande bröllop:)
  Tack för inspiration från din blogg!
  Karin

  • Maria Soxbo

   Karin, Helena och Jana: Grattis i förskott, låter urhärligt!

 • Helena

  Vi ska gifta oss i september, så det är roligt med lite inspiration. Bröllopet kommer att gå i lantlig och romantisk stil. Tack för en bra blogg!
  Helena

 • Jana

  Ja, den 20 augusti är dagen vi räknar ner till här hemma! :)

 • Pingback: Na Elle Simplesmente Branco  |  Simplesmente Branco