Husligheter

Husligheter i mobilen

Maria/Husligheter

20110530-022613.jpg
Det här kan ju gå hur som helst, men jag tänkte att det var hög tid att jag testade wordpressappen som jag haft installerad i ett halvår. Tror inte att jag blir en frekvent mobilbloggare – jag är lite för mycket av ett kontrollfreak för det (och så kan jag ju inte lägga in anfanger!) – men kanske nån gång i bland?
Bilden föreställer i alla fall mitt fönster på ELLE där en väska och ett par skor kokar i solen.

Update: Kilade in via datorn och la in en anfang. Det gjorde lite ont i hjärtat annars. Men det funkade ju att mobilblogga i alla fall! (Och ja, jag inser att det låter som att jag uppfunnit hjulet när tioåringar runt om i landet mobilbloggat i flera år, men äh – jag bjuder på den.)

Kommentera

Kommentera

heter det inte anfang?

jojo 31 maj, 2011 05:35 /

Svara

jojo: Självklart gör det det, jag hade visst lite bråttom. Tack, nu är det rättat.

Maria Soxbo 1 juni, 2011 08:20 /

Jag är inte tonåring (Absolut inte!) och mobilbloggar ibland. Medelgamla kvinnor kan de med! ;)

AnnaA http://effy.wordpress.com 6 juni, 2011 01:52 /

Svara

AnnaA: Så klart! =)

Maria Soxbo 6 juni, 2011 05:53 /