Pimpa minibadrummet

3 juni, 2011 2 kommentarer
Bathroom / Badrum

Annonsen laddas.

Knappast dammfri förvaring, men men...
Knappast dammfri förvaring, men men...

Badrum är ju inte det lättaste att inreda, särskilt inte om det är litet. Den här idén är förvisso väldigt festlig men jag vet inte om jag kan rekommendera den – det känns som att risken för att allt pynt blir 1) blött eller 2) dammigt är överhängande. Å andra sidan är det ju helt klart ett statement som överraskar, och ingen har ju dött av att damma? Via Apartment Therapy.

Translation: Decorating a small bathroom (or any bathroom) isn’t easy, but here’s a fun idea for someone who doesn’t mind dusting shelves. Crazy? Sure!

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Hej, jag bor i en lägenhet byggd 1926, ljusa trägolv och vita väggar. Nu har jag o min sambo just separerat och jag känner att trots att jag alltid älskat hur lägenheten ser ut så behöver jag en förändring. Jag funderar t ex på att måla om, har dock ingen aning om i vilka färger eftersom jag alltid gillat lägenheten som den är men då jag alltid gillat din blogg så undrar jag om du skulle kunna komma med några råd..?

Em: Tråkigt med separationen! Dock kan jag liksom inte alls ge några färgtips på rak arm, utan jag föreslår att du bläddrar runt i tidningar och på bloggar och spar bilder på färger du gillar, så kan du ta med dem till färghandeln sen. Det hänger ju trots allt på vad du har för stil, vilka möbler som ska in osv, så det är svårt att säga förslag taget ur tomma luften. Lycka till!