Husligheter

Arbetsplatsinspiration

Maria/Husligheter
House doctors snygga skrivbord hos Artilleriet.

House doctors snygga skrivbord hos Artilleriet.

Mitt i semestern börjar jag leta inspiration för arbetsplatser, eftersom jag snart är frilans på heltid igen och det dessutom verkar som att det har löst sig med kontor (och kontorskollega) – hurra! Som frilans har jag alltid jobbat hemifrån, men i det långa loppet tror jag definitivt på att ha ett kontor att jobba ifrån så att hemma får vara just hemma. Även om den här härliga semestern gärna får vara för evigt så känns det kul att ha en spännande höst att se fram emot också. Bilden ovan, på det ack så ombloggade skrivbordet från House doctor, kommer från Artilleriets blogg – vilket påminner mig om att jag verkligen borde ta en tripp till Göteborg i höst så jag får se den här spännande butiken i verkligheten.

Translation: Although I’m on vacation right now I can’t help collecting office inspiration, since I’m back to freelancing in the fall. Wouldn’t mind working at this desk from House doctor.

Kommentera

Kommentera

Så snyggt!

Ha en fortsatt underbar sommar!

Kram Karin

Karin på Ellas Inspiration http://ellasinspiration.blogg.se 30 juli, 2011 12:41 /

Svara

Visst är det snyggt! Så kul med med kontor och kontorskollega, grattis! Om du beger dig hit till Göteborg vore det kul att ses över en fika/lunch.
Ha en fortsatt fin sommar!
Kram tanten

Tant Johanna http://tantjohanna@elleinterior.se 30 juli, 2011 06:08 /

Svara