Husligheter

Höstrusk

Maria/Husligheter

Mysigt vardagsrum med en sak som jag gärna hade haft i ena hörnet av vårt kontor den här ruggigt regnblöta onsdagen – en öppen spis. I brist på det tänder jag ett ljus, dricker te och lyssnar på regnknattret mot fönstret – inte helt fel det heller! Det mysiga rummet hittade jag via This pretty space, och det är precis vad jag vila ögonen på idag.

Brasa i kaminen, perfekt för en dag som denna.

Brasa i kaminen, perfekt för en dag som denna.

Translation: Love our new office, but a rainy and cold day like this I would have loved to have a fireplace in a corner …

Kommentera

Kommentera

Riktigt mysigt. Tänt ljus låter som en bra kompromiss tycker jag. :-)

Malin http://inneoute.blogg.se 7 september, 2011 08:15 /

Svara

Hej! Jag studerar på journalisthøgskola i England och har en liten fråga till dig som har mitt drømyrke! Anvander man sig verkligen av Teeline Shorthand i verkligheten!? Måste man verkligen lara sig detta? Tycker att det ar rena arabiskan och har supersvårt før att lara mig det.
Tack før fantastisk blogg! Ursakta avsaknaden av svenska tangenter…

Mimmigr 7 september, 2011 03:45 /

Svara

Haha, jag har inte ens en aning om vad Teeline shorthand är! Inget man lär ut på svenska journalisthögskolor, även om jag gissar att det är något slags stenografiform? Jag kan inte stenografi överhuvudtaget och även om det så klart vore praktiskt att kunna anteckna supersnabbt så använder jag oftast bandspelare (iPhone). Kanske viktigare om du ska jobba i England?

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 8 september, 2011 06:36 /