Min loppis i Huddinge i morgon!

9 september, 2011 1 kommentar
Vintage / Loppis

Annonsen laddas.

I morgon ska jag göra något jag aldrig gjort förut, nämligen delta i en loppis! (Jag brukar ju annars … tömma loppisar i stället, ehum.) Jag och Kvadratsmart-Maria slår (delar av) våra bohag ihop och försöker bli av med prylar ur skåp och lådor och om du inte har något för dig i morgon och bor i Stockholm – kom förbi, vettja! Klockan 10–14, i Skeppsmyreparken i Stuvsta (ta pendeltåget söderut fyra stationer från T-centralen, gå ut till vänster från pendeltågsstationen och följ Stationsvägen 5-6 minuter så kommer du till parken. Hoppas vi ses!

Den här lila skönheten är till salu. Foto: © Maria Soxbo/Husligheter.elle.se
Den här lila skönheten är till salu. Foto: © Maria Soxbo/Husligheter.elle.se

Translation: Tomorrow I will try to sell some of my things (like the purple vase above) on a flea market sale in a park!

Skriv en kommentar

*

1 kommentar