Lilla fönsternischen

21 september, 2011 4 kommentarer
Books / Böcker

Annonsen laddas.

Den här bilden är med i Grace ”Design*sponge” Bonneys första bok, Design*sponge at home, och förutom att färgskalan är så himla härlig så gillar jag verkligen mysiga kryp-upp-nischen i fönstret till höger. En sån lösning skulle jag vilja ha hemma, det ser så himla trevligt ut. Är det någon som slagit till på boken än förresten? Är den bra?

Fina färger också!
Fina färger också!

Translation: This gorgeous room is featured in Grace Bonney’s first book, Design*sponge at home. I love the window nook to the right, what a great place to sit and read! How about the book – has any of you bought it yet? What did you think?

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Har inte bläddrat i boken men den här bilden var ju otroligt fin!
(av nån mystisk anledning så uppdateras inte min blogglista längre när du lägger ut nya inlägg här… så det blev till att läsa ikapp några dagar)

Ah, det kan nog bero på att det var lite strul med sajten för en vecka sen – hojta gärna om det inte uppdateras alls framöver, då är det nåt galet!

Nix, uppdateras inte utan ligger längst i blogglistan… I fint sällskap med Emma och Frida iofs, men lite konstigt ändå? Speciellt eftersom Tant Johannas uppdateringar syns och ni båda ligger på elle.se..?