Måla en egen Mondrian

6 oktober, 2011 3 kommentarer
DIY ideas / Idéer / Paint / Färg

Annonsen laddas.

Priset på ett ”konstverk” kan variera hejvilt, från flera miljoner för en originalmålning till några tior för en konstaffisch. Det här ligger väl någonstans i budgetkategorin rent prismässigt, men lite högre upp när det gäller tidsåtgång. Otroligt fint sätt att göra en originell fondvägg är det hur som helst, och jag skulle mer än gärna göra något liknande hemma om jag bara fick ihop det med min övriga stil på ett bra sätt. Bilden hittade jag via Bright bazaar. Vad säger ni, skulle ni kunna göra en ”konstvägg” istället för en fondvägg?

Supersnyggt!
Supersnyggt!

Translation: If you can’t afford the original art, why don’t turn one of your walls to a piece of art instead? Love this Mondrian wall, found at Bright bazaar.

Skriv en kommentar

*

3 kommentarer

Nja, fondväggar funkar inte i skånelänga från slutet av 1800-talet. Ännu mindre målad ”konstvägg”. Men om jag bott i lägenhet så kanske…

Det ser läckert ut, men färgerna är inte mina favoriter i just denna bild. Skulle i så fall vilja ha mer klarrött, grönt och blått, men vågar inte genomföra det för jag tror jag skulle tröttna.

Nej, jag håller med, färgmässigt hade jag också valt andra, fast med samma vita bakgrund förstås. Men blir du sugen så tycker jag absolut att du ska testa – en vägg kan man ju lätt måla om när/om man tröttnar!