Vintervitt

17 oktober, 2011 7 kommentarer
Architecture / Arkitektur / Homes / Hem

Annonsen laddas.

Inleder en väldigt intensiv jobbvecka med några krispigt vintriga interiörbilder från ett danskt hem ritat av Norm Architects Copenhagen. Superminimalistiskt och absolut inte för alla – min mamma skulle till exempel garanterat säga att hon skulle ”frysa ihjäl” i ett så kalt, textillöst hem. Själv skulle jag nog också behöva slänga in lite mer kuddar och färg, men jag älskar naturligtvis hemmets skelett – fantastisk arkitektur, fina strukturer på väggar och golv och så designklassiker i möblemanget. Via Desire to inspire.

Nordiska blondiner runt bordet.
Nordiska blondiner runt bordet.

Inget plotter på den här diskbänken, inte. Däremot en Kubus.
Inget plotter på den här diskbänken, inte. Däremot en Kubus.
Den enda färgen – grönskan utanför. Tänk när det blir vinter!
Den enda färgen – grönskan utanför. Tänk när det blir vinter!
Undrar om det ekar?
Undrar om det ekar?

Translation: This Danish home is winter white and very minimalistic, not something everyone would like I guess. I would splash some colour in there if it was my home, but I love the archtecture and the design classics of course.