När huset styr inredningen

25 oktober, 2011 1 kommentar
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Det här Ottawa-huset möblerar man inte med shabby chic-möbler eller Laura Ashley-mönster, det är ett som är säkert. Huset styr, och när arkitekturen är så läcker så är det bara att tacka och ta emot. Retrofint i min smak förstås, men även om man inte är så såld på midcentury-stilen så kanske man kan uppskatta de rena linjerna och de spännande detaljerna, som inomhusgruset och ”gropen” framför öppna spisen? Dessutom är det faktiskt relativt nytt, och ritat av LineBox Studio.Via Desire to inspire.

Läcker öppen spis, och vad döljer sig bakom?
Läcker öppen spis, och vad döljer sig bakom?

Och planteringen får dagsljus via takfönstret!
Och planteringen får dagsljus via takfönstret!

Translation: It looks retro, but it’s actually quite recent and designed by LineBox Studio. I love the ”pit” in front of the fireplace.

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Älskar din blogg! Så inspirerande – och det är lite av mitt problem, att veta hur jag skall välja bland allt jag blir inspirerad av.

Jag blir gärna inspirerad av industrikänsla, 50-60-70-tal (och med 70-tal menar jag vad jag tänker mig är något slags lyxigt 70-tals hotell med en del trä- och metalldetaljer) samt klassiskt stramt skandinaviskt. Allt det här går i vitt, grått och svart med inslag av mörkare trä och metaller.

Hur skall jag få ihop det!? Vad skall jag ha som bas? Vad skall jag tänka på så att det inte blir för rörigt?

Tack snälla!
Sofia