Mysig lägenhet

27 oktober, 2011 11 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Vi inleder den här übergriniga höstdagen med lite mysinspiration från en fin lägenhet som legat ute på Stadshem tycker jag! Ett perfekt exempel på att helheten ibland överträffar delarna, för det är få saker i den här lägenheten som verkligen är wow-föremål, om ni förstår hur jag menar. Istället har en mängd vardagssköna grejer kombinerats till en väldigt härlig inredning som man omedelbart trivs i. Inspirerande för oss med Svensson-budgetar? Se fler bilder hos Stylizimo.

Takbjälkar och snedtak – inte det lättaste att möblera kring, men ack så fint!
Takbjälkar och snedtak – inte det lättaste att möblera kring, men ack så fint!

Okej, trappan och tegelväggen är wow – men inte möblerna!
Okej, trappan och tegelväggen är wow – men inte möblerna!
Stringhylla, secondhandfynd och lagom mycket färg – jag gillar!
Stringhylla, secondhandfynd och lagom mycket färg – jag gillar!

Translation: I love that this home is a mix of quite ordinary things – no superexpensive wow-pieces, just nice furniture and a dash of color.

Skriv en kommentar

*

11 kommentarer

Hej! Gillar din blogg supermycket! Jag är på jakt efterett draperi att hänga för ytterdörren för att dämpa grannarnas klamp i trapphuset lite. Kan inte du tipsa om snygga draperier? Gärna både enfärgade & mönstrade. Tack!

Åh, jag är ingen fena alls på draperier, men det är ju en väldigt enkel form så jag skulle nog helt enkelt gå på jakt efter ett kraftigt tyg och sen sy en kanal upptill – då blir ju utbudet större!

Hej! Hade väl räckt med att säga att du gillade lägenheten utan att du behöver dissa deras möbelsmak. Hade själv inte uppskattat det.
Förutom detta inlägg så uppskattar jag din blogg.

Men Josefin, jag dissar ju inte alls inredningen – tvärtom så hyllar jag ju den! Majoriteten av oss, mig själv inkluderad, har ju inte råd att möblera ett helt hem med dyraste lyxdesign och då är det ju superinspirerande att se hem där ägarna lyckats ge samma intryck med mer vardagliga möbler! Det är ju precis samma sak som när man ser någon ha en fantastisk klädstil fast man känner igen kläderna från tex H&M. Kul att du uppskattar bloggen i stort förstås, men här förstår jag inte riktigt din kritik.