Husligheter

Bubbelgumsrosa

Maria/Husligheter

Karamelligt bubbelgumsrosa väggar – ett modigt val som jag förmodligen inte skulle göra själv, men som så mycket annat inom inredning så skulle jag verkligen uppskatta det om jag hälsade på hos någon annan som vågat ta ut svängarna så här! Man blir ju liksom lite lycklig av rosa, även om man inte har en så rosa personlighet själv. Fotografen är duktiga Mark Seelen och bilderna hittade jag via Lotta Agaton.

Skulle du våga?

Skulle du våga?

Translation: Photographer Mark Seelen has captured this bright pink interior and I love it, even though I would never paint my own walls pink. (Hope my friends do, so I can at least visit some pink homes…)

Kommentera

Kommentera

Rosa väggar är jag nog lite tveksam till här hemma men mattan var riktigt läcker! =)

Trevlig helg!

Annelie

annelie swärd 28 oktober, 2011 07:27 /

Svara

Detsamma Annelie!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 oktober, 2011 11:24 /

…och ännu modigare att våga kombinera med rött och – ser jag rätt – brunt! herre min je, hela kombinationen i rummet var mer än jag riktigt orkade med faktiskt. men så är jag känd för att vara en liten konservativ tant när det gäller. ;-)

Andrea 28 oktober, 2011 08:28 /

Svara

Haha, men det får man vara – allt är ju en fråga om tycke och smak ändå!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 oktober, 2011 11:24 /

Vet inte heller om jag skulle valja rosa vaggar… och med lilla jag och tre herrar i huset. Sa skulle det nog inte handa aven om jag velat. Men man kan ju anvanda rosa detaljer istallet, som man kan byta ut om man trottnar. Jag gillar faktiskt rosa/rod kombinationen. Paminner mig om ett barn program, lordags godis tror jag det hette.

Emma 28 oktober, 2011 08:42 /

Svara

Jag gillar också rött och rosa, men avskydde det när jag var liten och hade röd jacka och rosa täckbyxor. Fick höra varje dag av klasskompisarna att det skar sig – pinsamt! =)

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 oktober, 2011 11:26 /

Nej usch nej nar jag var liten gick det inte for sig… Men som tur ar kan man andra sig. Ha en trevlig helg!

Emma 28 oktober, 2011 08:01 /

Detsamma!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 oktober, 2011 08:55 /

Så fint! Ja, skulle nog våga. Just nu är jag inne på att måla neongula detaljer hemma. Måste ta fram tonåringen i mig. Ålderskris kanske, haha!?

Natalia Gustafson http://nataliagustafson.com 28 oktober, 2011 09:10 /

Svara

Äh, man är så ung som man …inreder? Neongula detaljer låter superläckert!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 oktober, 2011 11:27 /

Superläckert! Jag skulle inte våga hemma annat än i dotterns rum. Hon ska snart få tre skjutdörrar till sin garderob i ceriserosa, grönt och blått. Men jag är mer inne på att ha en salig blandning av färger i hennes rum. Har bland annat fungeringar på att sticka en smaragdgrön golvpuff om jag får tag i prisvärt garn.

Anna 28 oktober, 2011 10:56 /

Svara

Barnrum är som en egen värld, där funkar allt som inte funkar någon annanstans. Låter superfint tycker jag!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 oktober, 2011 11:27 /

nu över till en helt annat fråga: har du en samling på Svpply eller Pinterest? vore ju mycket intressant att se vad madame Husligheter har på sin lista!

Andrea 28 oktober, 2011 01:13 /

Svara

Visst har jag det: http://pinterest.com/MariaSoxbo/

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 oktober, 2011 08:52 /

min pojkvän bor i en annan stad just nu för att jobba, och han lánar ett rum i en lägenhet där allting som kan vara rosa ÄR rosa eller pink. varje gáng jag hälsar pá där känner jag att jag helst vill kräkas. inte för att jag generellt har ngt emot rosa eller pink, men när man är tvungen att bo i en slags barbie-rosa lägenhet där andra färger inte verkar vara tillátna (utom kanske lite svart i den ena eller andra playboy-kudden eller postern) sá blir det helt enkelt.. billigt och fult. sá: ja, det finns folk som ”vágar” ha pinka väggar, men förmodligen bara för att dem inte vet bättre. tyvärr.

Lena 28 oktober, 2011 06:57 /

Svara

Alltså, det finns ju gränser så klart, och att 1) bo i ett rosa rum mot ens vilja och 2) att ALLT är rosa är så klart inte kul. Däremot tycker jag inte att man ”inte vet bättre” för att man väljer att ha lite rosa i sitt hem. Det finns inga rätt eller fel – rosa är en färg som alla andra.

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 oktober, 2011 08:55 /

Yay! Finally some pink rooms!

Anonym 29 oktober, 2011 12:28 /

Svara

Haha!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 oktober, 2011 08:55 /