Husligheter

Ett lite mindre boende

Maria/Husligheter

Jag har skrivit om dockhus ett par gånger tidigare i bloggen och för er som också fascineras av små miniatyrvärldar så måste jag ju tipsa om att ett gäng internationella bloggare gått ihop om att skapa varsitt tjusigt dockhus! De kallar utmaningen för ”I’m a giant challenge” och än så länge verkar de ha en bit kvar, men då och då får man se glimtar av hur arbetet fortskrider. Det ska bli väldigt roligt att se resultatet och en festlig idé är det ju utan tvekan. Huset ovan är skalet som Making it lovely ska inreda, och hos henne kan man även hitta länkar till alla andra bloggar som är med. Vilken pysslig inredningsbloggare drar ihop en liknande utmaning bland svenska bloggare?

Finfint dockhus att inreda som man vill!

Finfint dockhus att inreda som man vill!

Translation: I love the I’m a giant challenge, I hope there will be something similar among Swedish bloggers later on!

Kommentera

Kommentera

Aooh, skulle också vilja ha ett fint litet hus att inreda…

Nissan 28 oktober, 2011 06:35 /

Svara

Visst lockar det att få pilla med små tapeter och detaljer?

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 oktober, 2011 08:52 /