Vintervit inspiration

24 november, 2011 6 kommentarer
Christmas / Jul

Annonsen laddas.

Med dagar kvar till första advent och prick en månad till julafton är det väl okej att börja blogga om julen, visst? Jag hittade de här krispiga och vintervita inspirationsbilderna hos vtwonen och jag gillar att det är otraditionellt utan att bli kitschigt. Annars tycker jag ofta att nytänkande på julfronten slutar med rosa plastgranar med plastpynt i, och det är inte riktigt något som faller mig i smaken. Men det här frusna vinterhemmet med guldkant gillar jag! Fler bilder här.

Gillar granen på väggen!
Gillar granen på väggen!

Kul pinngran och stora silverbollar kan aldrig bli fel.
Kul pinngran och stora silverbollar kan aldrig bli fel.

Translation: Xmas is just a month away now! I found these inspirational pics at vtwonen, with lots of wintery whites and stylish arrangements.

Skriv en kommentar

*

6 kommentarer

Nar det handlar om Jul ar jag valdigt traditionell. Jag alskar den gamla traditionella Svenska Julen, Rott, Gront och vitt i en salig blandning. Tror det har blivit annu mer sedan jag inte langre bor i Sverige. I England ar det mycket av det samma, men inter riktigt som en nordisk jul och har i Portugal ar det valdigt annorlunda. Och de alskar allt i Silver for jul dekorationer, vilket inte ar min grej, forutom nagon enstaka silver angel kanske.
Men jag samlar pa det nordiska sa ofta jag kan. Och blir overlycklig nar IKEA bestammer sig for ett traditionellt ar. Julen ar helt klart rod i mina ogon.

Åh, jag kan tänka mig att om man bor utomlands så blir allt traditionellt lite extra fint! Själv blir jag också glad när IKEA kör det klassiska temat, det är då det känns som att man kan köpa saker som man inte kommer att vara trött på nästa år.