soxbo-4

Vintervit inspiration

Maria/Husligheter

Med dagar kvar till första advent och prick en månad till julafton är det väl okej att börja blogga om julen, visst? Jag hittade de här krispiga och vintervita inspirationsbilderna hos vtwonen och jag gillar att det är otraditionellt utan att bli kitschigt. Annars tycker jag ofta att nytänkande på julfronten slutar med rosa plastgranar med plastpynt i, och det är inte riktigt något som faller mig i smaken. Men det här frusna vinterhemmet med guldkant gillar jag! Fler bilder här.

Gillar granen på väggen!

Gillar granen på väggen!

Kul pinngran och stora silverbollar kan aldrig bli fel.

Kul pinngran och stora silverbollar kan aldrig bli fel.

Translation: Xmas is just a month away now! I found these inspirational pics at vtwonen, with lots of wintery whites and stylish arrangements.