Husligheter

Smart kylskåpsförvaring

Martha Stewart kan man lita på. Även om jag aldrig blir så uppstyrd, kreativ och välorganiserad som hon (och hennes personal som väl kläcker de flesta idéerna gissar jag) så hittar man nästan alltid något litet guldkorn i hennes virtuella värld.

Plåtburkar med magneter à la Martha Stewart.

Plåtburkar med magneter à la Martha Stewart.

Den här idén föll jag till exempel för – att spara små plåtburkar, fästa magneter på baksidan och ha dem som förvaring (och magneter) på kylskåpet. Mitt kylskåp är integrerat så jag har ingen magnetisk yta tyvärr, men någon av er kanske blir inspirerad? Är vintagelooken för plottrig så går det ju alldeles utmärkt att måla burkarna vita eller varför inte med svart griffelfärg?

Translation: Count on Martha Stewart to always deliver creative ideas for your home. I like this one – making fridge magnets out of old tin cans.

Kommentera

Kommentera

Tack för en jättefin och inspirerande blogg! Jag har kommit över flera små gamla plåtburkar som nu ska bli magneter :)

Emma 26 november, 2011 04:26 /

Svara

Kul att du gillar, Emma!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 27 november, 2011 10:50 /

hej! här kommer en fråga om något helt annat! jag satt och lusläste din blogg efter tips på fina bestick och dina jetty från habitat var ju väldigt snygga! är lite nyfiken på hur du trivs med dem och om du diskar dem i maskin! tack för en fin blogg!

Anna 26 november, 2011 05:02 /

Svara

Jag trivs jättebra med formen och diskar dem i maskin, dock har de blivit lite fläckiga med åren – vilket jag inte är helt hundra vad det beror på. Men på det hela taget är jag nöjd!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 27 november, 2011 10:51 /

okej! tack! hade ingen aning om vilket projekt det var att finna de perfekta besticken :)

Anna 27 november, 2011 08:54 /

Haha, nä jag vet! Jag kan tänka mig att fläckarna kan bero på hårdheten i vattnet eller nåt sånt, så det är ju inte säkert att det blir så för alla. Och det är verkligen ingen fara, det är bara någon fläck här och där.

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 28 november, 2011 07:36 /