Cupcakekalender

3 december, 2011 4 kommentarer
Christmas / Jul / Food / Ätbart / Websites / Sajter

Annonsen laddas.

Det är inte bara inredningsbloggare som kör kalendrar under december. Jag har precis upptäckt bakbloggen Flickan & kakorna som bakar en ny sorts cupcake varje dag! Och det är inga hastigt ihopslängda delikatesser heller – se bara vilka mästerverk hon gör! Jag är otroligt impad och önskar i smyg att jag kanske bodde granne med ”Flickan” och fick smaka…

Några bakverk från förra årets kalender. Foton: Flickanokakorna.se/
Några bakverk från förra årets kalender. Foton: Flickanokakorna.se/

Ljuvligt fina!
Ljuvligt fina!

Translation: I found a baking blog, Flickan & kakorna (The girl & the cookies/cakes), who’s posting a new cupcake variety every day in December! And if they taste half as good as they look they are amazing …